Oprichter Daniel Zavrel

Home / Over ons / Oprichter Daniel Zavrel

Daniel-Zavrel-bearbeitet

Drs. Daniel Zavrel (1967), bedrijfseconoom, is de oprichter van Being in Business. Hij is tevens ontwikkelaar van de Being in Balance® coaching methode.

Na zijn carrière bij Accenture luisterde hij naar zijn ‘innerlijk navigatiesysteem’, zijn hart, en gooide hij het roer radicaal om en werd directeur van OIBIBIO Business wat een revolutionair concept was om persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustwording op een grote schaal op de kaart te zetten in Nederland.

Daniel volgde opleidingen op het gebied van Change Management in Chicago, Persoonsgericht Trainen, NLP, Avatar, Natuurvoeding, Spiral Dynamics®, Medische Basisvakken HBO nivo, HeartMath® Groepstrainer, Transcendente Meditatie® en Aura Soma®. Tevens is hij Mindfulness trainer en internationaal gecertificeerd Iyengar Yoga® leraar.

Deze ideale combinatie tussen ziel én zakelijkheid inspireerde hem om in 1997 het trainingsbureau Being in Business® op te richten. Daniel leidde zo’n 40 HeartMath® trainers in Nederland mee op en verzorgde trainingen en coaching in diverse grote organisaties zoals ABN AMRO Bank, Accenture, Unilever, Shell, Delta Lloyd, PWC, McKinsey & Company, Rabobank, AS Watson, Nestlé, Kadaster, Vopak, Mercuri Urval, Van Lanschot Bankiers, Ernst & Young, AZ, PSV en vele anderen.

Bij de Politie heeft hij inmiddels meer dan 1500 agenten en (directie) stafleden getraind in Mentale Weerbaarheid.

Met zijn bedrijven ‘Being The World’, ‘Being in Business’, ‘Being in Bliss’ en ‘Being Inspired’ heeft Daniel zich middels een 50 jaren plan als missie gesteld om krachtig bij te dragen aan ‘Global Happiness’. Daarvoor zijn ‘Global Awakening & Global Healing’ nodig.

Being in Business® is de zakelijke markt ‘tak’ van dit grotere geheel. ‘Being’ staat voor de ‘zijn’ modus, ‘Business’ staat voor de ‘doe modus’, balans tussen deze twee genereert meer heelheid in jezelf en in de wereld. Het gaat er voor Daniel om om elke dag je grenzen van je bewustzijn te verruimen en te groeien om zo telkens een betere versie van jezelf te worden, iets waar hij zelf ook dagelijks met veel plezier aan werkt! ‘Walk your Talk’ is hierbij voor Daniel een belangrijke waarde. Zijn motto is:’ There is no way to happines, happiness is the way’

Daniel is happily married and the father of six children.

Start typing and press Enter to search